Hoe kunt u meedoen?

NowA kijkt met een brede blik en met een brede betrokkenheid van actoren uit de regio naar de bereikbaarheid en gerelateerde ruimtelijk economische ontwikkelingen in de corridor Alkmaar-Haarlemmermeer. Het grote aantal partijen dat tijdens de Oplossingsrichtingenfase actief meewerkt en meedenkt, variërend van gemeenten tot bedrijven en van ziekenhuizen tot milieuorganisaties, onderstreept het belang dat partijen hechten aan het vinden van passende oplossingen om de bereikbaarheid in de regio te verbeteren. Sommige partijen spelen een actieve rol in de Werkgroepen en Pressure Cookers door mee te werken aan het uitwerken van maatregelen binnen NowA. Andere partijen zijn actief door ideeën of informatie in te brengen en zo de ‘uitvoerders’ van het project te adviseren. Betrokennen bij NowA brengen vanuit hun expertise en/of belangen kennis en ervaring in. 

Ook de website biedt u mogelijkheden om mee te doen. Zo kunt u de publicaties van het onderzoek raadplegen en bestaat er de mogelijkheid tot het stellen van vragen over het onderzoek. 

Wilt u meepraten, meedenken of meewerken aan het project, neem gerust contact met ons op via de contactpagina. Wij nemen dan graag de opties met u door!

Cookie-instellingen